onsdag 30 mars 2011

Östangård påsk 2011

bilder lånade av Malin Nilsson

Vill du följa vad som händer och ska händer kan du göra det på Malin Nilssons Bloggar
Antingen här på Showtime
eller här på Trollkonst

söndag 27 mars 2011

Får man fresta

med en frukostbuffe? Lite bilder tagna av Ulrika Vendelbo förra sommaren. Denna sommar kommer det att se ut på liknande sätt. Frukosten intas i vår restaurang som har stora fönster som vätter mot Österlens slätt. Oavsett väder är det en ren njutning att skåda landskapet.
Vi rekommenderar
Så där ja! Lite reklam. Blev ju jättebra. Tycker vi.
Välkomna är ni i alla fall.

torsdag 24 mars 2011

konstrundan 2011

bild lånad av Malin Nilsson

Post Production Blues

på Östangård, som vi tidigare smygtittat på, ger nu här ännu en smygtitt. Vi är spända inför vad som komma skall och tror att det kommer bli en mycket speciell upplevelse för besökare.

måndag 21 mars 2011

förberedelser i bild





När säsongen är över stänger vi ner och packar ihop Östangård. Vi sänker temperaturen, tar in det som står ute, täcker över och bommar igen. När våren kommer tar vi ut och täcker av osv. Vi städar och ändrar om. Denna process är i full gång. Det är det ni ser på bilderna. I år har vi stor hjälp, eller hjälp och hjälp. Marie Svensson gör allt. Marie är ett energiknippe som är full av idéer. Hon sliter nu på sin lediga tid, ändrar om och får ordning på Östangård. Det kommer bli bra. Superbra!

torsdag 17 mars 2011

vår på östangård

Nu börjar det vända och arbetet med öppningsförberedelser är i full gång. I ärlighetens namn måste det dock även skrivas att det inte ser ut på lika blomstrande sätt på hela Östangård. Vissa delar av gården är ännu snötäckta. Till och med så att det ligger meterhöga drivor på vissa ställen.

torsdag 10 mars 2011

fotoredigeringsprogram

så blir det så här tex. Östangård är vackert som det är, men kul att trixa lite m bilder. Snart kommer vi igång och snart kommer det upp information via andra kanaler på vad vi tänker hitta på till Konstrundan och Påsköppningen. Har vi tur kommer det se ut som på bilden. Fast pionerna kanske får vara i plast för att leva upp till bilden helt ut.

måndag 7 mars 2011

fredag 4 mars 2011

liten liten liten smygtitt på vad som komma skall

jodåsåatt! Vi kommer att ha massor av denna vara, mycket mer och ännu lite mer av det som kan tillhöra och sen lite till...

tisdag 1 mars 2011

sälja hos oss? och allrum.

bild Ulrika Vendelbo

I vår butik har vi en blandning av gammalt och nytt. Vår grundtanke är närproducerat och återanvänt.
Är du intresserad av att sälja dina alster hos oss är du välkommen att höra av dig. Du säljer på kommission Har man något som man tänkt slänga och kanske hellre vill skänka kan man gärna tänka på oss. Vi målar om eller fräschar upp saker som sen säljs. Nu när vi ändå är igång så kan vi ju passa på att vädja lite. I år så kommer vi att göra om lite i cafét. Vi kommer att sätta in fler soffor och använda det som allrum för de boende för regniga kvällar och VM eller nåt.
Hör av dig via bloggen eller mail.