söndag 29 maj 2011

Nya tavlor på rummen







AnnaLena Mayor Ekeblad har målat tavlorna som hänger i våra rum. Helt underbart perfekta är de. Vill man köpa dem. Ja då får man det. Har man blivit inspirerad och vill köpa en tavla av AnnaLena direkt. Ja då kontaktar man henne. Klicka på länk ovan. Jättejätte enkelt.

torsdag 26 maj 2011

Bröllop

För små, lagom eller stora. Fixar vi. Denna bild är tagen inför en bröllopsmiddag. För mindre sällskap än 35 personer är vår restaurang perfekt! Dagens tips.

måndag 23 maj 2011

Sparrismenyn


Förrätt: Trilogi på sparris. Soppa, råmarinerad, grillad och pilgrimsmussla.
Varmrätt: Lamm, Ratatoullie, grön sparris och Chevré.
Ostar från Vilhemsdahl
Dessert: Inkokt rabarber, vaniljglass, kola och hasselnötskrokant.

Vi kör igång den 27 maj.

fredag 20 maj 2011

körsbärsträdet

ja det skulle väl vara detta helt underbara träd som skulle slå Magnolian i sin prakt.

tisdag 17 maj 2011

lördag 14 maj 2011

Monika Ekelund







Monika Ekelund har sålt sin keramik hos oss de senaste 3 åren. Nu har Monika utökat sitt sortiment. Här på bild är ett urplock av hennes helt otroligt fina alster. Monika har även blivit med webshop och hemsida. Väl värt ett besök.

onsdag 11 maj 2011

torsdag 5 maj 2011

brudbuketten som varar för evigt





Helt perfekt tips. Återanvändning och sen varar det för evigt. För mer inspiration gå in på Fantasy Floral Designs där vi lånat bilderna.

måndag 2 maj 2011

att ta sig igenom gratismarknaden och svårigheter att släppa ett misslyckande



vi (läs Lotta) beställde nya visitkort. Det gick inte alls bra. Försök till att illustrera ovan. Korten lyckades vända sig på fel håll (våra ska vara på högkant) och texten förminskades till näst in till oläsbart små bokstäver. Dessa kort kommer att delas ut till folk med mycket bra syn. Så bli inte förvånade när vi frågar er om er syn.

Sen var det det här med gratis. Har alltid definerat gratis som lika med noll kronor. Detta har jag fått definera om. Gratis är lika med 387.90 kr. Så bli inte förvånade när gratis kostar.

Vill även påpeka att beställning av gratis visitkort misslyckades inte helt. Lyckades att ta mig igenom åtta sidor av fantastiska erbjudande ( även de gratis) med kepsar, pennor, stämplar, t-shirt, almanackor, byxor, fler visitkort mm mm. Det är bra!

Nu släpper vi det!