onsdag 29 juni 2011

en kaka till

när vi ändå är igång och försöker fresta er. Få hit er. Få er att njuta av våra kakor kaffe, eller varför inte mat, eller säng.
Här en kaka som innehåller turkisk peppar och hallon. Det är en platt rulltårta. Nytänk!

söndag 26 juni 2011

denna "kaga"

kommer vara med i en bok och receptet därtill. Vi blir glada när kommer folk och fotograferar och skriver om oss. En bok om cafeér på Österlen och vi ska få vara med.

torsdag 23 juni 2011

glad midsommar önskar vi med en gurka

Efter många interna diskussioner, möten, ekonomiska övervägande, information till grannar beslutade vi om att äska medel för inköp av en viss kvantitet gurkplantor. Vi ville försöka upprepa förra årets stora succé. Förra året odlade vi fram 5 ståtliga gurkor. Hur många blir det i år...

måndag 20 juni 2011

Tomten har kommit till Östangård

Fast det är inte den tomten med röda kläder och så. Utan det är hustomten. Faktum är att han har varit ett tag på Östangård och tomtat, men det är först nu som vi fått med honom på bild :)
Här sitter han och lagar nät som ska läggas över vinbärsbuskarna. Denna hustomte har nämligen en förkärlek för frukt och bär.

fredag 17 juni 2011

En rejäl rensning

där det visar sig att det finns stenläggning på ställen vi inte visste.



tisdag 14 juni 2011

nya gäster

som inte betalar för sig...
Enligt expertis är det en sädesärla som har tagit sig friheten att checka in och inte verkar ha tänkt sig att betala. Ja ja. Det får vi leva med.

lördag 11 juni 2011

Återbruk hos Skumpa och Spalje

bilder lånade av skumpa och spalje
En blogg värd att titta in på. Just detta inlägg gillar vi, då det går i återanvändningsanda.

tisdag 7 juni 2011

bloggaren tentar



därför återanvänder vi en bild från förr förra sommaren med lite midsommarförsmak.

Den får ni njuta av medan bloggaren lider. Här får ni gärna tänka lite tyckasyndomtankar så lever bloggaren mer än gärna ut sitt lidande till fullo :)

onsdag 1 juni 2011

Flowerbeach

helt underbara tavlor har landat. Ja det var ett tag sedan, men nu har en bild i blogg även landat. Har inte vi det, kan man ju kontakta Flowerbeach.