tisdag 26 april 2011

Malin pressen östangård konstrundan fortsätter

bild lånad av skånskan

Som sagt. Konstrundan fortsätter. Ni är fortsatt välkomna att titta på Malins konst.
Kul att det stått en del i pressen bla här och här och här och här

måndag 25 april 2011

tisdag 19 april 2011

Restaurangen öppnar

bilden är tagen förra helgen på Östangård. Det är inte en sparris. Det är rabarber. Skriver det för säkerhets skull, så att man inte tror att vi kommer servera rabarber i tron om att vi tror att det är sparris. Hm. Nu blev det komplicerat. I alla fall. Nedan text är viktigast att ni förstår.

Den 27-28 Maj öppnar vi restaurangen. Vi kommer att ha sparrismeny och det är öppet på helgerna fram till mitten på juni. I juli och en bit in i augusti har vi öppet onsdagar- lördagar. Lite så typ kommer det att bli. Bara ring och fråga oss.

lördag 16 april 2011

med måtta


skall denna dryck intas. Lite försiktigt berättar vi att vi nu har tillstånd att servera denna dryck. Enligt ny lag är det även möjligt att köpa av oss och ta med till rummet.

onsdag 13 april 2011

same same but different




i stora drag ser rummen ut som tidigare. Vi har dock ändrat lite detaljer. Nya kuddar, plädar och tavlor. Små ändringar för att vi tycker det är kul.

söndag 10 april 2011

Det kommer bli alldeles perfekt



bilder lånade av AnnaLenaMayorEkeblad

Vackert, fint och till Salu. Vår nya tavlor till rummen. AnnaLena är i full gång och målar. Som det ser ut har hon fångat Östangårds anda och gjort det perfekt med sin stil. Vi kan knappt vänta tills de kommer till oss.

torsdag 7 april 2011

baksidan

kan vara lika fin som framsidan. Vill vi bara berätta och konstatera. Detta lilla fönster hör till vårt största rum. Det med pentry, bastu, högt i tak och egen uteplats. Från detta fönster kan du titta ut mot åkrarna när du duschar. Gå in på hemsidan. Där finns fler bilder.

tisdag 5 april 2011

Flowerbeach



bilder lånade av Flowerbeach

Förra året var vi återförsäljare av Flowerbeach fantastiska alster. Det kommer vi vara i år igen.

lördag 2 april 2011

ANNALENA MAYOR EKEBLAD

bild lånad av AnnaLena Mayor Ekeblad

fortsätter kreativt att göra fantastiskt fina alster. Vår förhoppning är nu att hon kommer åter till oss med nya verk. Vi måste även lägga till att det är inte bara hennes verk som är fantastiska, utan även AnnaLena själv. Någon mer positiv och generös person har sällan skådats.
(Nu kan detta uppfattas som att vi lockar ner henne till Skåne med söta ord. Det är inte så. Hon ÄR precis det som skrivits ovan. Ett konstaterande alltså)

Det går alldeles utmärkt att gå in på AnnaLenas sida och köpa redan nu.