söndag 9 maj 2010

fulingarna från Fröken Prickig

kanske kommer de att komma till Östangård i sommar. Alla har en personlighet alla har en historia. Här är några fler finns att hälsa på där de bor och kommer ifrån. Hos Fröken Prickig.

Bilder och text lånade av Fröken Prickig.

Kramfulingen Margit älskar att kramas och kramas så att du nästan kvävs. En gång kramade Margit en väninna så hårt att hon fick en whiplashskada. Hennes väninna är förstående, men kan ibland med stor svårighet knycka på nacken i irritation över Margits överflöd av empati och kärlek till andra. Margit arbetar i en skoaffär och då Margit visar en stor omtanke för hela kundens behov öppnar sig människor ofta för henne. Inköpet brukar sluta med att Margit kramar om kunden i dörren och att de är alldeles för upprivna för att kunna köpa några skor.
Nettan är en fuling som vet och kan allt men det förstår ingen annan. Nettan har, när hon beskriver sig själv, enorm kunskap och erfarenhet. Hon arbetar som receptionist på ett företag som säljer bilreservdelar. Där passar hon på att berätta om allt hon kan för de hon möter. Det är endast yttre omständigheter som gör att hon inte äger företaget hon arbetar på. Nettan har ett fantastiskt liv. Hon åker på fantastiska resor med sin fantastiska familj och umgås med sina fantastiska vänner. Nettan är lycklig. Faktiskt precis just så lycklig som man kan bli.


Torgil är en tröstfuling. Han kan både trösta och lindra smärta, såväl själslig som kroppslig. Torgil har stora, kloka, lite vemodiga blå ögon och han har en rynka i pannan - det är hans levnadsrynka. Den visar på Torgils vishet om livet. När Torgil var en riktigt liten fuling var han med om en svår tragedi och förlorade nästan hela sin fulingfamilj. Det är därför som Torgil förstår andra som har det svårt så bra.

1 kommentar:

ÄNGLASTINA sa...

Dom är som man säger fulsnygga, ska kolla hennes sida,